BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul-Ankara yolu tüm araç trafiğine kapatıldı----

İstanbul-Ankara yolu tüm araç trafiğine kapatıldı

İstanbul-Ankara yolu tüm araç trafiğine kapatıldı
23 Ocak 2022 - 22:08 www.finansgundem.com

İstanbul-Ankara arasında TEM otoyolu ve devlet karayolu, tüm araç trafiğine kapatıldı.

Türkiye soğuk ve yağışlı havanın etkisi altında. Hava sıcaklıkları sıfırın altına inerken, doğudan batıya tüm yurtta kış kendini iyice hissettiriyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), yurdun dört bir yanında kapanan yolların ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

"Yola çıkmış araçlar yönlendirilen yerlerde bekletilecek"

İstanbul-Ankara TEM Otoyolu ve D-100 devlet yolu, Gerede ile Düzce arasındaki yoğun kar yağışı nedeniyle tüm araç geçişlerine kapatıldı.

İstanbul-Ankara arasında TEM otoyolu ve devlet karayolunun güvenli trafik sağlanana kadar kapalı kalacağı belirtildi.

ANKARA'DAN YOLA ÇIKAN ARAÇLAR GERİ ÇEVRİLDİ

Karayolları Genel Müdürlüğü, yoğun kar yağışıyla birlikte birçok vatandaşın yolda kalması üzerine, yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçibilmek amacıyla İstanbul- Ankara TEM Otoyolu ve D-100 kara yolunu araç geçişlerine kapattı. Ankara Valisi Vasip Şahin'in "İstanbul istikametine yeni bir duyuruya kadar yola çıkılmaması gerekmekte olup; yola çıkmış araçlar ise görevlilerimizce yönlendirilen yerlerde bekletilecektir" uyarısı üzerine, İstanbul istikametine yola çıkan vatandaşlar emniyet ekipleri tarafından geri çevrildi.

Ankara Akıncı Gişelerine gelmeden yolun İstanbul istikametini ulaşıma kapatan trafik polisleri, yola çıkan vatandaşları Ankara istikametine geri yönlendirdi. Yolda bulunan TIR'lar ise ekiplerce dinlenme tesislerin yönlendirildi.

Ankara Valisi Vasip Şahin, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Gerede-Düzce arası otoyol ve Devlet yolu yoğun kar ve tipiden dolayı ulaşıma kapandığı için İlimizden İstanbul istikametine yeni bir duyuruya kadar yola çıkılmaması gerekmekte olup; yola çıkmış araçlar ise görevlilerimizce yönlendirilen yerlerde bekletilecektir."

Bolu Dağı geçişi tüm araçlara kapatıldı

Meteoroloji'den 33 il için 'sarı' 16 il için 'turuncu' uyarı

 

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.23 Ocak 2022 22:32

    İSTANBUL ANKARA VE ULAŞIM SIKINTISI ÇEKİLEN YERLERDE MEYVE SEBZE FİYATLARI %200 ARTABİLİR 30 TL YE ÇIKAN SİVRİBIBER FIYATI 100 TL Yİ DOMATES 30-40 TL Yİ GÖREBİLİR ocak enf rekoru sivribiber olur en fazla düşen de portakal olur