BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail’den yardım bekleyen Filistinlilere saldırı----

İsrail’den yardım bekleyen Filistinlilere saldırı

İsrail’den yardım bekleyen Filistinlilere saldırı
23 Mart 2024 - 20:23 www.finansgundem.com

İsrail, Gazze'de yardım bekleyen Filistinlilere saldırdı.

İsrail, yardım bekleyen Filistinlileri vurdu. Saldırıda 19 kişi hayatını kaybetti.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde yardım bekleyen Filistinlileri hedef alan saldırısında 19 kişi yaşamını yitirdi, 23 kişi yaralandı.

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi'nden yapılan yazılı açıklamada, İsrail ordusunun Gazze kentindeki Kuveyt Kavşağı'nda yardım tırlarının gelişini bekleyen Filistinlilere tank ve ağır silahlarla ateş açtığı belirtildi. Açıklamada, un ve yardım bekleyen, İsrail için hiçbir tehdit oluşturmayan Filistinlilere yönelik saldırıda 19 kişinin öldürüldüğü 23 kişinin yaralandığı ifade edildi.

Ölenlerden bazılarının naaşının hastaneye nakledildiği, bazı cesetlerin sokakta kaldığı kaydedilen açıklamada, uluslararası toplumdan 'katliamlarını ve Filistin halkına yönelik soykırımını' durdurması için İsrail'e baskı yapması talep edildi.

İsrail ordusu, 19 Mart'ta da Kuveyt Kavşağı'nda insani yardımlara eşlik etmek için bekleyen yerel ekipleri hedef almış, saldırıda 23 Filistinli hayatını kaybetmişti. Aynı şekilde İsrail ordusunun, Kuveyt Kavşağı yakınında 14 Mart'ta insani yardım tırlarını bekleyen Filistinlileri hedef alması sonucunda 20 kişi ölmüş, 155'ten fazla kişi yaralanmıştı. Gazze kentinin güneyinde 29 Şubat'ta da Reşid Caddesi üzerindeki Nablusi Kavşağı'nda insani yardım bekleyen Filistinlilere yapılan saldırıda 118 kişi ölmüş, 760 kişi yaralanmıştı.

İsrail'den Refah açıklaması: ABD karşı çıksa bile...

 

Kanada İsrail'e silah ihracatını sürdürecek

 

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, İsrail'e gidiyor

 

BMGK'da ABD'nin Gazze tasarısına iki ülkeden veto

 

ABD'nin Gazze'de ateşkes tasarısı bugün oylanacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)