BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail'den Türkiye'ye sert yanıt----

İsrail'den Türkiye'ye sert yanıt

İsrail'den Türkiye'ye sert yanıt
13 Şubat 2014 - 10:59 www.finansgundem.com

İsrail ile Türkiye arasında devam eden Mavi Marmara tazminatlarına ilişkin görüşmeler gerildi

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Gazze ablukası son bulmadan İsrail ile normalleşmenin olmayacağını yönündeki açıklamalarına İsrail'den yanıt geldi.

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’nun ofisi, Gazze’ye uygulanan ablukanın kaldırılmasının söz konusu olmadığını açıkladı. Haaretz gazetesinin haberine göre, Netanyahu’nun ofisinden bazı üst düzey yetkililer, Erdoğan’ın açıklamasından bir gün sonra cevap verdi.

İsrail Başbakanlık yetkililerinden gelen açıklamada, “Türklerin sürdüğü ön şart kabul edilemez. Gazze ablukasının kaldırılması da, böyle bir adım atılacağına dair protokol imzalanması da söz konusu değildir” denildi.

Başbakan Erdoğan, Mavi Marmara tazminatı konusunda bir ilerleme sağlansa bile Gazze ablukası kaldırılmadan veya İsrail’in Gazze ambargosunun kalkacağı "yazılı bir protokol"e bağlanmadan ilişkilerin normalleşmeyeceğini söylemişti.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yakup 13 Şubat 2014 11:13

    dik dur sayın başbakan, İsrail kimmiş, tükürüğümüzde boğulurlar tükürsek, arkalarında ABD, İngiltere ve bizdeki statüko, the cemaat olsa ne yazar...