BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail'deki muhalefet lideri Yair Lapid: Netanyahu nefret saçıyor----

İsrail'deki muhalefet lideri Yair Lapid: Netanyahu nefret saçıyor

İsrail'deki muhalefet lideri Yair Lapid: Netanyahu nefret saçıyor
14 Aralık 2023 - 01:18 www.finansgundem.com

İsrail'deki muhalefet lideri Lapid, X sosyal medya platformundaki hesabından yaptığı açıklamada, Netanyahu'nun yalan söylediğini ve nefret yaydığını belirtti. Lapid, ''Netanyahu, 7 Ekim'den hiç bir şey öğrenmedi'' ifadelerini kullandı

İsrail'deki muhalefet lideri Yair Lapid, Başbakan Binyamin Netanyahu'yu Gazze Şeridi'nde ölen İsrail askerlerine ilişkin "yalan söylemek ve sorumluluktan kaçmakla" suçladı.

İsrail'deki muhalefet lideri Lapid, X sosyal medya platformundaki hesabından yaptığı açıklamada, "Netanyahu, hayatı boyunca yaptığı şeyi yapıyor; kışkırtma, yalan söyleme ve nefret yayma. Şimdi bunu askerlerin her gün öldürüldüğü acı bir savaşın ortasında yapıyor ve 7 Ekim'den hiçbir şey öğrenmedi." ifadesini kullandı.

Muhalefet lideri Lapid, "kimse savaşın ertesi günü Gazze'nin Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'a teslim edilmesi gerektiğini savunmuyorken, Netanyahu'yu yeni bir tartışma yaratmakla" eleştirdi.

Lapid, "İsrail askerleri Gazze'de öldürülürken, Netanyahu'nun yeni bir anlaşmazlık konusu icat ederek, ABD, Benny Gantz, Gadi Eisenkot ve kendisiyle ihtilafa düştüğünü" belirtti.

ABD basını duyurdu: İsrail tünel planını uygulamaya başladı!

 

ABD: İsrail'in sivilleri koruması stratejik bir zorunluluk

 

İsrail'in Gazze'ye obüslerle düzenlediği saldırılar görüntülendi!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)