BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail'de "yeşil geçiş" sistemi kalktı----

İsrail'de "yeşil geçiş" sistemi kalktı

İsrail'de yeşil geçiş sistemi kalktı
18 Şubat 2022 - 09:32 www.finansgundem.com

İsrail Başbakanı Naftali Bennett, Omikron dalgasının kırılıyor olduğunu vurgulayarak, kısıtlamalar için kullanılan 'Yeşil Geçiş' sisteminin kaldırıldığını açıkladı.


İsrail Hükümeti Basın Ofisi'nden yapılan açıklamaya göre Başbakan Naftali Bennett, korona virüs tesbirlerinin hafifletilmesiyle ilgili Sağlık Bakanı, kamu sağlığı yetkilileri ve diğer üst düzey yetkililerle bir toplantı yaptı. Ağır hasta sayısında düşüş olduğunu söyleyen Başbakan, Omikron'un etkisi için "Bu dalga kırılıyor" değerlendirmesini yaptı.

Kovid-19'a ilişkin denetim ve sınırlamalar için kullanılan 'Yeşil Geçiş' sisteminin kaldırıldığını ve uzatılmayacağını duyuran Bennett, huzurevlerine girişte antijen testi istenmeye ise devam edileceğini söyledi.

'Bu, kademeli rahatlama zamanıdır'

Bennett, Omikron'un görülmeye başlamasıyla kapılarını kapatan ilk ülke olduklarına dikkat çekerek, "Bu nedenle şimdi bu, kademeli bir rahatlama zamanıdır. Bana kalırsa, kısıtlamaları bir an önce gevşetmeye hazırlanmalıyız" dedi.

Başbakan, "Arz kesintileri yaşamadan, açık bir ekonomi ve açık bir eğitim sistemi (uygulamak); bunlar doğru dengelerdir" diye konuştu.

Ülkede son 24 saatte 21 bin 152 yeni vaka kaydedildi. Bu sayı 30 Ocak'ta 45 bin 258 olarak kaydedilmişti. Geçen haftaya göre yüzde 20'lik azalma gösteren ağır hasta sayısı da 263'ü solunum cihazına bağlı olmak üzere 886'ya indi.

'İsrail'de Omikron dalgası kırılıyor'

 

Türk heyeti, İsrailli yetkililerle görüştü

 

İsrail'den Suriye'ye füze saldırısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)