BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail’de maskeler rafa kalkıyor----

İsrail’de maskeler rafa kalkıyor

İsrail’de maskeler rafa kalkıyor
15 Haziran 2021 - 11:29 www.finansgundem.com

Nüfusunun yüzde 55'ini aşılayan İsrail'de maske yasağı da rafa kalkıyor.

Korona virüsü salgınıyla mücadele kapsamında Filistin halkının aşıya erişimini engelleyerek büyük tepki çeken İsrail’de yeni bir karar alındı.

Kendi halkına aşıları hızla ve zamanında veren Tel Aviv yönetimi, 9.3 milyonluk nüfusun yüzde 55’inin iki doz aşı olduğunu açıklayarak ülke genelinde uygulanan bir kısıtlamanın da rafa kaldırılacağını duyurdu.

İsrail yönetimi, vaka ve Kovid-19’a bağlı ölümlerde düşüş yaşanmasının ardından kapalı alanlarda maske kullanımı zorunluluğunu rafa kaldırma karar aldı.

Nisan ayından beri açık alanda ve sokakta maske takma zorunluluğunu kaldıran İsrail’de böylelikle sonuncu korona virüsü kısıtlaması da rafa kaldırıldı.

İsrail Sağlık Bakanlığı’nın verilerine göre son bir ay içerisinde Kovid-19’a bağlı sebeplerle yaşamını yitirenlerin sayısı sıfır ya da bir olarak kayıtlara geçerken, günlük vaka sayısı da düşüş trendi içerisinde.

Öte yandan maske zorunluluğunun aşı olmayanlarda ya da hastanede görevliler ile birlikte tarifeli uçaklarda uçanlara uygulanacağı belirtildi.

Almanya’da maske zorunluluğunun kaldırılması tartışılıyor

 

Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro'ya maske cezası

 

Hangi ülkelerde maskesiz gezmek serbest?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)