BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail yerleşim yerlerine saldırdı----

İsrail yerleşim yerlerine saldırdı

İsrail yerleşim yerlerine saldırdı
17 Aralık 2023 - 23:27 www.finansgundem.com

İsrail, Gazze’ye yönelik saldırılarına devam etti. Saldırılar sonucu çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi.

İsrail ordusuna bağlı topçu birliklerinin, Gazze kentinin Tel el-Hava, Es-Sabra, Ez-Zeytun, Eş-Şucaiye ve Ed-Derec mahallelerinde evlerine ulaşmaya çalışan sivilleri hedef alması sonucu çok sayıda ölen ve yaralanan oldu.

İsrail savaş uçaklarının Gazze kentinin Ez-Zeytun Mahallesi'nde yerinden edilmiş 50'den fazla sivilin sığındığı bir evi bombalaması sonucu çok sayıda kişinin öldüğü ve yaralandığı belirtildi.

Öte yandan Gazze kentinin Et-Tuffah Mahallesi'nde İsrail hava saldırısının hedefi olan bir diğer evden yaklaşık 40 cesedin çıkarıldığı, çok sayıda kişinin de yaralı olarak kurtulduğu aktarıldı. İsrail ordusunun Gazze kentinin es-Sahabe Mahallesi'ne düzenlediği hava saldırısında ise bir evin hedef alınması sonucu çok sayıda kişinin öldüğü ve yaralandığı kaydedildi. Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Kemal Advan Hastanesi'nin de İsrail ordusunun yoğun saldırısına hedef olduğu ifade edildi.

Cibaliya’da en az 30 kişi öldü

Filistin Devlet Televizyonu, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki Cibaliya beldesinde bazı evlere düzenlediği hava saldırıları sonucu 30 kişinin öldüğünü, onlarca kişinin kayıp olduğunu duyurdu.

İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi'nin kuzeyi ve doğusundaki birçok bölgeyi gün boyu ağır bombardımana tuttuğu belirtilen haberde, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinde yer alan Nasır Hastanesi'ne son saatlerde 17 cenazenin getirildiğine işaret edildi.

İsrail, Gazze ile Mısır sınırına tünel önleyici duvar inşa edecek

 

Fransa'dan İsrail'e kınama

 

İsrail'in ağır yaraladığı Fransa Dışişleri Bakanlığı çalışanı öldü

 

İsrail kiliseye saldırdı: Manastır kullanılamaz hale geldi

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zalim İsrail saldırılarının önüne geçeceğimiz günler yakındır

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)