BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail: Rusya-Ukrayna savaşı çıkarsa ABD'nin yanında olacağız----

İsrail: Rusya-Ukrayna savaşı çıkarsa ABD'nin yanında olacağız

İsrail: Rusya-Ukrayna savaşı çıkarsa ABD'nin yanında olacağız
21 Şubat 2022 - 08:20 www.finansgundem.com

İsrail Dışişleri Bakanı Yair Lapid, "Rusya ile Ukrayna arasında savaş çıkarsa ABD'nin yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

Bakan Lapid, Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etme ihtimalinin ABD'nin değerlendirmesinden daha düşük oranda olduğunu tahmin ettiklerini fakat buna hazırlandıklarını belirtti. Rusya ile iyi ilişkileri korumaya özen gösterdiklerini belirten Lapid, buna rağmen doğal olarak müttefikleri ABD'nin yanında yer alacaklarını söyledi.

Lapid, Rusya'ya uygulanacak yaptırımlara İsrail'in de katılması ihtimali le ilgili "Rusya ile güvenlik koordinasyonu ve iyi ilişkileri korumaya arzuluyuz ancak bu konuyu değerlendirmemiz gerekiyor" dedi.

İsrail hükümetinin Rusya ve Ukrayna'daki Yahudi nüfusunu önemsediğini vurgulayan Bakan, bu değerlendirmenin öneminin İsrail karar mekanizmasında olduğunu ifade etti:

"Durumumuz bir dereceye kadar Baltık ülkelerine benziyor. Bizim tüm amaç ve gayeler için Rusya ile sınırlarımız ve Suriye ile sınırlarımız var."

Çavuşoğlu, İsrail Dışişleri Bakanı Lapid ile görüştü

 

İsrail'de kimliği belirsiz uçak alarmı

 

İsrail'de "yeşil geçiş" sistemi kalktı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)