BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail gazında şok teklif----

İsrail gazında şok teklif

İsrail gazında şok teklif
14 Nisan 2013 - 07:55 www.finansgundem.com

Doğu Akdeniz’de üretilecek olan yıllık 12 milyar metreküp doğalgazın Avrupa’ya TANAP’la taşınabileceği belirtildi

İngiltere merkezli yatırım ve danışmanlık şirketi GlobalResources’ın Başkanı Mehmet Öğütçü, Doğu Akdeniz ve Kuzey Irak doğalgazı ile ilgili ilginç açıklamalar yaptı.Enerji IQ’nun haberine göre, Öğütçü, İsrail offshore’unda (açık deniz) Tamar ve Leviathan sahalarında üretilecek doğalgazın Avrupa pazarına iletilebilecek bölümünün yıllık 10-12 milyar metreküp arasında olmasının beklendiğini söyleyerek, bu doğalgazın boru hatları ile Türkiye’ye ulaştıktan sonra Doğu Avrupa pazarına TANAP ile taşınabileceğini dile getirdi.
Mehmet Öğütçü, İsrail doğalgazı için yatırımcıların kararının hükümetlerin kararından daha önemli olduğunu söyledi. Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı (TANAP) Türkiye ile Azerbaycan’ın ortak dev pojesi. Dünya enerji piyasalarında büyük ses getiren projenin imzaları Başbakan Erdoğan ve Azerbaycan lideri Aliyev tarafından atıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)