BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİspanya'da skandal görüntü!----

İspanya'da skandal görüntü!

İspanya'da skandal görüntü!
26 Ocak 2023 - 22:42 www.finansgundem.com

İspanya Kral Kupası çeyrek finalindeki Real Madrid-Atletico Madrid maçı öncesi skandal bir olay yaşandı. Atletico Madrid taraftarları, kritik mücadele öncesi Real Madridli Junior'ın figürünü köprüye asarak ölüm tehdidinde bulundu

İspanya'nın dev ekipleri Real Madrid ile Atletico Madrid arasındaki Kral Kupası çeyrek final maçı öncesi skandal bir olay yaşandı.

Atletico Madrid'li taraftarlar, Madrid'de bir köprüye Real Madrid'in yıldızı Vinicius Junior'ın figürünü asarak köprüden aşağı sallandırdı. 

Atletico Madridli holiganlar, Brezilyalı yıldızın figürüyle birlikte köprüye bir de pankart astı. 

Söz konusu pankartta, "Madrid, Real'den nefret ediyor" şeklinde nefret söylemi içeren bir yazının yer alması dikkat çekti.

ATLETICO'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Yaşanan olay İspanya ve tüm dünyada kısa sürede gündem olurken, Atletico Madrid'den konuyla ilgili açıklama geldi. 

Kırmızı-beyazlı kulüp, yayınladığı açıklamada olayı gerçekleştiren taraftarlarını sert bir dille kınadı. Atletico Madrid'in açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Bu iğrenç ve kabul edilemez şeyler tüm İspanyol toplumunu utandırmıştır. İnsanların ve kurumların haysiyetine saldıran eylemleri kınıyoruz. Bu aşağılık eylemi yapanları tanımıyoruz"

Vinicius Junior, gol sevinçlerinden sonra yaptığı dansla da gündeme gelmişti. Rakip taraftarlar, Brezilyalı yıldızın dansını 'aşağılayıcı ve tahrik edici' olarak değerlendirirken, bu gol sevinci İspanya'da tepki çekmişti. 

İspanyol Futbol Menajerleri Birliği Başkanı Pedro Bravo ise Vinicius hakkında gol sevinçleri nedeniyle ırkçı ifadeler kullanmıştı.

İspanya'da grevler gündelik hayatı olumsuz etkiliyor

 

İspanya'da aşırı sağcılardan hükümet karşıtı gösteri

 

İspanya Başbakanı Anayasa Mahkemesi'nin kararını eleştirdi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)