BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİspanya Ukrayna'ya 200 ton askeri malzeme gönderdi----

İspanya Ukrayna'ya 200 ton askeri malzeme gönderdi

İspanya Ukrayna'ya 200 ton askeri malzeme gönderdi
21 Nisan 2022 - 17:10 www.finansgundem.com

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Ukrayna'ya 200 ton askeri malzeme ulaştırılması için bir İspanyol gemisinin yolda olduğunu açıkladı.

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Ukrayna'nın başkenti Kiev'e birlikte gittiği Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen ile Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin de katılımıyla ortak basın toplantısı düzenledi.

İspanya Başbakanı, 30'u büyük 40 kamyon ile mühimmattan oluşan 200 tonluk askeri malzemenin Ukrayna'ya ulaştırılmak üzere "İsabel" adlı İspanyol askeri gemisiyle Polonya'ya doğru seyrine devam ettiğini söyledi.

Sanchez şu açıklamaları yaptı:

"Bu, Ukrayna'ya şimdiye kadar gönderdiğimiz askeri malzemelerin iki katıdan daha fazla bir yardım. Ukrayna yalnız değildir. Avrupa, dünya sizinle ve asla yalnız bırakmayacağız. Avrupa, bu haksız savaşta Ukrayna'nın yanında birlik olacaktır."

Savaşın sorumlusu olarak gösterdiği Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "bu suçlarının cezasını çekmesi gerektiğini" dile getiren Sanchez, Rus liderin "Uluslararası Ceza Mahkemesi'nde hesap vermesi için gerekli her türlü iş birliğine açık olduklarını" kaydetti.

ABD'den Ukrayna'ya yeni yardım paketi

 

Azerbaycan'dan Ukrayna'ya insani yardım

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)