BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİsmail Kartal için Kadıköy'de istifa sesleri----

İsmail Kartal için Kadıköy'de istifa sesleri

İsmail Kartal için Kadıköy'de istifa sesleri
22 Mayıs 2015 - 09:05 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin Bursaspor'a 3-0 yenilerek kupaya veda ettiği maçta Anadolu GFB grubu bile teknik direktör İsmail Kartal'ı istifaya davet etti

Fenerbahçe'nin Bursaspor'a evinde 3-0 yenilerek Türkiye Kupası'na veda ettiği maçta, Şükrü Saracoğlu tribünlerinden protesto sesleri yükseldi. Skorun 2-0 olmasının ardından Aziz Yıldırım'a desteği ile bilinen Anadolu GFB taraftar grubu bile teknik direktör İsmail Kartal'ı istifaya davet etti.

Aziz Yıldırım'a destek veren Anadolu GFB'ye ise stadın geri kalanı büyük tepki gösterirken, taraftarlar "Yönetim istifa, İsmail istifa" diye bağırdı. Tribünlerde yaşanan gerilim maç sonunda da devam etti.

Stadyum çevresinde bir grup sarı-lacivertli taraftarlar, 'Diktatör istifa' şeklinde tezahürat yaptı. Başka bir grup ise bu tezahüratlara karşılık verince olaya çevik kuvvet ekipleri müdahale etti. Kısa süreli yaşanan gerilimin ardından gruplar olaysız şekilde dağıldı.

Öte yandan Bursaspor tarihinde ilk kez Fenerbahçe karşısında 3 farklı galibiyet aldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)