BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsmail Kahraman'dan Çamlıca Camii için Erdoğan önerisi----

İsmail Kahraman'dan Çamlıca Camii için Erdoğan önerisi

İsmail Kahraman'dan Çamlıca Camii için Erdoğan önerisi
10 Şubat 2018 - 18:15 www.finansgundem.com

Yapım çalışmaları büyük bir hızla devam eden Çamlıca Camii TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın sunduğu yeni isim önerisiyle bir kez daha gündeme geldi. Kahraman, camiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adının verilmesini istedi.

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen 4'üncü Üsküdar Kitap Fuarı’nda konuşan TBMM Başkanı İsmail Kahraman’dan gündem yaratan bir açıklama geldi. Kahraman burada yaptığı konuşmada yapım çalışmaları süren Çamlıca Camii’ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adının verilmesini önerdi.

KENDİSİ İSTEMEZ AMA ZORLAYALIM

Kahraman’ın konuşmasındaki ilgili bölüm şu şekilde: Cumhurbaşkanımızın damgasını vurduğu yerlerden birisi Türkiye’de olduğu gibi Üsküdar’dır. Ve inşallah Çamlıca’daki caminin adı ‘Recep Tayyip Erdoğan Camii’ olur. Kendinin kabul edeceğini zannetmiyorum ama zorlayalım. Bu isim uygun değil mi? Oyunuza sığınıyorum. Kabul edenler ve kabul edenler? Saf demokrasi bu, oylama böyle yapılır.

BU RAMAZANDA AÇILMASI BEKLENİYOR

6 Ağustos 2013'de temelleri atılan Çamlıca Cami inşaatının yüzde 95'ten fazlası tamamlandı. Dünyanın en büyük 'alem'i ile 220 metre boyuyla bir camiye takılan en uzun "Fetih Suresi"ne sahip caminin bu sene ramazan ayında ibadete açılması bekleniyor.

YORUMLAR (23)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erol g.11 Şubat 2018 15:31

    İLK MİLLİ SİVİL UÇAK ÜRETİM FABRİKASININ VEYA İLK SİVİL HELİKOPTER ÜRETİM FABRİKAMIZIN TEMELİNİ ATAR ÜRETİME BAŞLATIRSA ONLARIN ADLARI TEMELİ ATIP ÜRETİMİ BAŞLATAN SİVİL DEVLET BÜYÜKLERİMİZİN ADI VERİLMELİDİR İLK ASKERİ UÇAK/HELİKOPTER/TANK FABRİKAMIZ HANGİ GENERALLERİMİZ DÖNEMİNDE FAALİYETE BAŞLARSA ONLARIN ADI VERİLMELİDİR TANK ÜRETİM FABRİKAMIZ ÜRETİME BAŞLARSA GENEL KURMAY BAŞKANIMIZIN ADI VERİLMELİDİR İBADETLERE/CAMİLERE İSE ŞAHIS İSİMLER VERİLMEMELİ Kİ KUTSİYETİ OLSUN

  • bir yorum 11 Şubat 2018 12:19

    Hadisçi İbni Mace Ömer İbnu'l-Hattab (rah) dan geldiğini iddia ettiği "Resûlullah Muhammedden (as) şöyle bir hadis rivayet etmiştir. "Ameli (Ahlakı)bozulan her toplum mescidlerini süslemeye yönelmişlerdir."İşte İslam Toplumlarının durumu bundan ibaret.Resulullah Muhammed (as) geleceğe ilişkin bu tahmininin ne denli isabetli olduğu şimdi ayan beyan ortaya çıkmıştır.Evet günümüz İslam toplumlarının maalesef ahlakı çok bozuk ve giderek de bozulmaya devam ediyor.Adam namaz kılıyor yalan desen onda hilekarlık desen onda düzenbazlık desen onda bu tip insanlar günümüzde çok yaygınlaştı.Artık bir adama cübbesi sarığı var namaz kılıyor diye güvenilmiyor.Mescitler maaşallah şatafatlı ama toplumun ahlakı bozuk neye yarar bu şatafatlı mescitler.

  • dicek laf yok11 Şubat 2018 11:05

    "Mescid-i Nebevî'" bir araştırın sayın bakan, peygamber efendimiz cami yapmış, kaç tanesinde adını durdun ?? cebinden yapr camini babanın, ananın, dayının parası ile isteidğini ver, çok cami de adım olsun diyorsun. ama bu yaptığın dinimizi zayıflatır lütfen ama lütfen.

  • Hasan Paşa 11 Şubat 2018 10:48

    Benim ismim verilsin

  • Hasan basar11 Şubat 2018 10:11

    Bu adamın soyadı yağdanlık olsun. Hem daha isabetli olur

  • Türkoğlutürk11 Şubat 2018 08:40

    Nedir bu muhafazakar kesimdeki yalakalık merakı. Zamanında cumhurbaşkanının hanımına yağcılık olsun diye elleri güzel demişlerdibu arada aklıma geldi esatla niye kavga ettik.

  • özel11 Şubat 2018 07:59

    şahısa özel olsun

  • Muhtar11 Şubat 2018 01:23

    Erdoğan böyle şeyleri kabul etmez. Yağcılığa gerek yok.

  • Evasu11 Şubat 2018 01:02

    İsmi, MARMARA YADA İSTANBUL CAMİSİ OLSUN

  • Emekci10 Şubat 2018 22:43

    Gerçek bir müslüman böyle düşünmez, böyle düşünen müslüman olamaz.

  • Vatandaş10 Şubat 2018 22:11

    Kahraman sen bir işe yarıyor musun da öneri verme selahiyetini kendinde hissettin. Başkan vekilleri çalışsın sen de maaşı cukka yap. Sonra Allahtan sağlık dile :)

  • metin hura10 Şubat 2018 21:39

    her taraf yağ oldu bee

  • bir yorum10 Şubat 2018 19:30

    Kardeşim cami için bir insanın isminin verilmesi gösteriş olur doğru değildir.Ben CB nımızın ismini Türkiyenin yapacağı ilk nükleer uçak gemisinin adına verelim.Bence bu çok güzel olur.Recep Tayyip Erdoğan Uçak Gemisi bence çok güzel uyar.Eskiler neyse de bir ibadethanenin ismine bir insanın isminin verilmesine hep karşıydım hala da karşıyım dinimiz islama da uygun değildir.Çamlıca Camii güzel bir isim.

  • Hasan aydın11 Şubat 2018 11:38

    Hıı. Yani osmanlı hep riyakardı. Riya ile samimiyet arasındaki ince çizgiyi anlayacak kadar okumamışsın sen kuranı. Camiye isim vermek "bak bu camiyi ben yaptı görün bakın, benden müslümanı yok" diye değil, "bakın böyle bir devlet büyüğümüz var belki bir dua edersiniz" diye "bilelim" diye verilir. Kuran'ı yeterince okumadığın bu sığlığından belli. İslam'da sadece riya kavramı yok, samimiyet kavramı da var eğer kuranı daha ayrıntılı ve anlayarak idrak eserek okursan öğrenirsin.

  • bir yorum daha 11 Şubat 2018 10:43

    Hasan aydın söylediğimin cahilce olduğu kanısına nasıl vardın.Allahın hiç sevemediği hallerden biri riyadır.Bunu Kur'andan öğrenebilirsin.Bu camiye bir insanın ismini vermek de riyadır yani gösteriş yapmaktır.Aç da maun süresini anlayarak bir oku.Buna benzer riyayla ilgili bir çok ayetle Allah gerçek manada müslümanları uyarmaktadır.ben bir müslüman olarak emri bil maruf neyhi anil münker yaptım (yani iyiliği öğütleyip kötülükten sakındırmaya çalıştım.Biraz Kur'anın ayetlerini anlamaya çalışın.

  • Hasan aydın10 Şubat 2018 23:17

    Sen karşı olabilirsin ama İslam'a uygun değil demen biraz cahilce olmuş.

  • Yanuan10 Şubat 2018 18:56

    Yandaşlık zirvede. Milli irade veya cumhuriyet vs gibi kavramlar yüceltilecegine hep bir kişi yuceltiliyor. Üstelik ülkenin kurucusu da değil. Utanmasalar ülkenin adını da o isimle degistirecekler. Utanmak iyi bi duygu. Faydalı. Arasıra yapın bence.

  • Hasan aydın10 Şubat 2018 23:23

    Dünyada bir kişinin ismi her yere verilir o da m. Kemal mi? Bu mi yani. Mustafa kemal bu ülkenin birinci c.b idi tayyip erdoğan da on ikinci c.b. lütfen sığlıktan kurtulun, 2018 yılındayız hala aynısınız.

  • Ali10 Şubat 2018 18:50

    Zorlamaya gerek yok. Hz. Muhammed camii olsun

  • ahiret hesabı10 Şubat 2018 18:49

    bunlar ahirette nasıl hesap verecek cidden merak ediyorum. o camii kamunun parası ile yapılmadı mı?

  • Hasan aydın 10 Şubat 2018 23:24

    Eeeee

  • Ali Ergül 10 Şubat 2018 18:38

    Recep Tayyip Erdoğan ve Ailesi olsun..

  • ...10 Şubat 2018 18:20

    yorum yok.