BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşçi Partisi ve TGB'ye operasyon----

İşçi Partisi ve TGB'ye operasyon

İşçi Partisi ve TGB'ye operasyon
03 Ağustos 2013 - 12:53 www.finansgundem.com

İstanbul ve Ankara'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, aralarında işçi partisi ve TGB üüyelerinin de bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "Ergenekon Davası"nın karar duruşmasını izlemek için Silivri'de toplanma çağrısı yapan bazı kişilere yönelik sabah saatlerinde operasyon düzenledi.
İstanbul ve Ankara'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, aralarında Aydınlık gazetesi çalışanları, İşçi Partisi ve Türkiye Gençlik Birliği yönetici ve üyelerinin de bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.
Şüpheliler hakkında, "halkı şiddet eylemlerine ve isyana teşvik" suçundan işlem yapılacağı ve devam eden operasyon kapsamında gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.
Haberin devamı ↓reklam
"5 AĞUSTOS'TA SİLİVRİ'YE" ÇAĞRISI YAPMIŞTI
Türkiye Gençlik Birliği, Silivri'de 5 Ağustos Pazartesi günü yapılacak olan Ergenekon davasının karar duruşması öncesi herkesi Silivri'ye çağıran bir duyuru yapmıştı.
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, dün Ergenekon davasının karar duruşmasına izleyici anlınmayacağını açıklamış, Silivri'de toplanacakların 'kanunsuz gösteri' olarak değerlendirileceğini söylemişti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)