BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşadamını 15 milyon TL dolandıran çete üyeleri gözaltına alındı----

İşadamını 15 milyon TL dolandıran çete üyeleri gözaltına alındı

İşadamını 15 milyon TL dolandıran çete üyeleri gözaltına alındı
11 Şubat 2021 - 21:32 www.finansgundem.com

İşadamına Milli Emlak'a ait arsayı düzenledikleri sahte belgelerle 15 milyon lira karşılığında sattıkları ortaya çıkan çete üyesi 5 kişi gözaltına alındı.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne ait arsayı E.P. adlı işadamına 15 milyon liraya sattıkları iddia edilen çete üyesi 5 kişi İstanbul ve Ankara'da düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.

"SATILAMAZ" ŞERHİ KONULDU


İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne ait bir arsanın sahte belgelerle bir iş adamına satıldığı bilgisi üzerine olayla ilgili çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda, şebeke üyelerinin E.P. adlı iş adamına arsayı 15 milyon karşılığında sattıkları ortaya çıkarıldı. Ekipler ilk olarak satılan arsaya "Satılamaz" şerhi koydurup, 2'nci veya 3'üncü kişilere devretmelerinin önüne geçti.

340 BİN DOLAR, 174 BİN AVRO ELE GEÇİRİLDİ

Şüphelilerin adreslerinin belirlenmesinin ardından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen operasyonda çete lideri olduğu iddia edilen İ.Ç.'nin de arasında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.
Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 340 bin dolar, 174 bin avro, 2 tabanca ve 98 mermi ele geçirildi. Olayla ilgili polisin çalışması sürüyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)