BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİş hayatının püf noktası----

İş hayatının püf noktası

İş hayatının püf noktası
10 Şubat 2015 - 14:32 www.finansgundem.com

Bilgisayar kullanımı nasıl yaşamı kolaylaştırıyorsa Excel'i iyi kullanmak ta iş dünyasında verimliliği artırarak fark yaratıyor

Günümüz iş dünyasında bir çok çalışan raporlarını ve modellerini Excel üzerinde gerçekleştiriyor. Şirketlerde Excel kullanmayan hiç yok derecede denilebilir. Fakat çalışanların Excel’e vakıf olamamasından dolayı çalışma süreleri ve mesaileride artabiliyor.
New York Akademi kurucusu Serdar Kaya, kullanıcıların Excel’e tam hakim olamadıklarında hem çalışma saatlerinin arttığını hemde raporlarını istedikleri gibi kullanamadıklarını belirtiyor. Birçok profesyonelin mesai saatinin başlamasından bitişine kadar Excel üzerinde çalıştığına dikkat çeken Kaya, “Ancak Excel’i etkin olarak kullanamadıklarından dolayı bir çok operasyonel işi yaparken çok fazla vakit harcıyor” dedi.
İş dünyası profesyonelleri açısından raporlardaki hata ise bir başka unsur. Yöneticiler için en önemli unsur günümüz iş dünyasında “sıfır hata” ve en kısa sürede istenen raporların excel’de yapılabilmesi olduğuna dikkat çeken Kaya şöyle devam etti:
“Şimdiye kadar çok kişiye hem Türkiye’de hemde Amerika’da excel eğitimleri verdim. Ve hemen hemen bütün eğitimlerde gözlemlediğim, kullanıcılar şimdiye kadar ne kadar excel eğitimi alırlarsa alsınlar, ne kadar exceli iyi biliyorlarsa bilsinler, mutlaka ögrenecekleri kısa yollar ve etkili kullanım ile karşılaşıyorum. Eğitimi kimden alındığı da çok önemli.”
Kaya’nın kurucusu olduğu New York Akademi’nin ileri düzey Excel eğitimleri hakkındaki daha detaylı bilgiyi   www.newyorkakademi.com üzerinden ya da 0541 873 90 91 nolu telefon aranarak öğrenilebilir. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)