BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİş Bankası Vakfı hisse satacak----

İş Bankası Vakfı hisse satacak

İş Bankası Vakfı hisse satacak
28 Ocak 2013 - 16:38 www.finansgundem.com

İş Bankası Vakfı, uygun piyasa koşullarında İMKB’de İş Bankası C grubu hissesi satacak

Türkiye İş Bankası Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı, 45 milyon TL değerindeki İş Bankası C hissesinin satışına karar verdi.
Vakıftan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamaya göre, Vakıf Yönetim Kurulu, bugün saat 14.00' de yaptığı toplantıda, Vakfın ana hissedarı olduğu Türkiye İş Bankası'na ait hisse senetlerinden, borsada işlem gören hisse senedi statüsünde olan Türkiye İş Bankası "C Grubu" hisse senetlerinin nominal 45 milyon TL değerindeki kısmının uygun piyasa koşullarında İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda partiler halinde satılmasına karar verildiği belirtildi.
Açıklamada, "Mevcut durumda, Türkiye İş Bankası  "C Grubu" hisse senetleri içinde Vakfımızın payı yüzde 40,725 olup, alınan karar doğrultusunda satışların tamamlanması halinde Vakfımızın Türkiye İş Bankası "C Grubu" hisse senetleri içindeki payı % 39,725'e düşecektir" denildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • acar29 Ocak 2013 15:26

    vakıfın içi boş. emeklililerine sandıktan ödeme yapabilmek için satıyor. Yazık çok yazık. Çalışanların uyanması lazım. eskiden 1 çalışan bir emeklinin maaş ödemesini karşılarken şimdi 5 çalışan 1 emekli maaşını ancak ödeyebilmektedir.

  • Haydar28 Ocak 2013 16:55

    BES e aktarım başladı mı acaba, bu durumda devamı da gelecektir. Malum BES e aktarım sadece TL olarak yapılabilmektedir.