BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİş Bankası 'Altın Gençler' ödülü sahiblerini buldu----

İş Bankası 'Altın Gençler' ödülü sahiblerini buldu

İş Bankası 'Altın Gençler' ödülü sahiblerini buldu
06 Kasım 2014 - 08:41 www.finansgundem.com

İş Bankası, bankanın genel müdürü Adnan Bali'nin katılımıyla 'Altın Gençler' ödül törenini gerçekleştirdi

İş Bankası, 'Altın Gençler' ödül töreninin gerçekleştirdi. Törende bu yıl 90. yaşını kutlayan bankanın yaşına eşit sayıda öğrenciye ödül verildi.

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali'nin katılımıyla, 90 öğrencinin ödül aldığı tören İş Kuleleri'nde gerçekleştirildi. İş Banka'sı 1971 yılından bu yana her yıl bankanın yaşıyla eşit sayıda öğrenciyi, üniversite sınavından gösterdiği üstün başarılarından dolayı ödüllendiriliyor.

Bu yıl 90 öğrenci İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali'den ödülünü aldı. Bali törende bir konuşma yaparak, LYS'de dereceye giren öğrencilere ve öğrencilerin başarılarında pay sahibi olan öğretmenleriyle ailelerini emeklerinden dolayı kutlayarak, başarının tesadüf olmadığını belirtti.

Bali, 'Bugüne kadar başarılarınızda zeka ve dikkat ön plandaydı   üniversiteden sonra atılacağınız iş hayatınızda da bunlarla birlikte etik, iş ahlakı ödün vermemeniz gereken kavramlar olmalıdır' dedi.

Bali konuşmasında ayrıca İş Bankası bünyesinde de daha önceden 'Altın Gençler' ödülü almış bir kişinin çalıştığını belirtti.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)