BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİş adamının feci ölümü----

İş adamının feci ölümü

İş adamının feci ölümü
14 Mayıs 2016 - 07:26 www.finansgundem.com

İstanbul’da sabah saatlerinde yaşanan aşırı hız kazasında bir işadamı hayatını kaybetti.

İstanbul Maltepe’de E-5 Karayolu yan yolda aşırı hız yaparak kontrolünü kaybeden aracın takla atması sonucu meydana gelen kazada iş adamı Mehmet Sağdıç hayatını kaybetti.

Kaza, E-5 Karayolu Gülsuyu mevkii yan yolda saat 03.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre Mehmet Sağdıç yönetimindeki 34 MES 82 plakalı lüks otomobil, E-5 Karayolundan Gülsuyu yan yola saptı. Aşırı hızlı olan araç kontrolden çıkarak önce kaldırıma, daha sonra bir otomobile, ardından park halindeki bir kamyonun kasasına çarptı.

Hurdaya dönen lüks aracın içindeki iş adamı Mehmet Sağdıç olay yerinde feci şekilde can verdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri Sağdıç’ın cansız bedenini araç içerisinden çıkartarak ambulansa koydu. Bu sırada kazayı duyan Sağdıç’ın yakınları olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)