BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİş adamı Kamil Karakaş tahliye edildi----

İş adamı Kamil Karakaş tahliye edildi

İş adamı Kamil Karakaş tahliye edildi
16 Kasım 2017 - 21:19 www.finansgundem.com

İzmir'de, FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladığı gerekçesiyle yargılanan işadamı Kamil Karakaş, yurt dışına çıkış yasağı konularak tahliye edildi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 2016 Ağustos ayında düzenlediği operasyonda, örgüte finansal destek sağladığı iddia edilen, Karakaş Atlantis Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Karakaş gözaltına alınıp, tutuklandı. Karakaş hakkında 'Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkındaki Kanun'a muhalefet ve silahlı terör örgütüne üye olmak' suçlamasıyla dava açıldı.

GİZLİ TANIK İDDİASI

İzmir 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü duruşmasında, tutuklu sanık Karakaş ve avukatı hazır bulundu. Karakaş, terör örgütü üyesi olmadığını, teröre finansal destek sağlamadığını iddia ederek dosyadaki gizli tanığın gerçeğe aykırı beyanda bulunduğunu, kendisini amcası olan firari işadamı Ü.K. ile karıştırdığını ve bu durumdan dolayı mağdur olduğunu öne sürdü. Mahkeme heyeti, Karakaş'ı, yurtdışına çıkış yasağı koyarak tahliye etti, duruşmayı erteledi.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hakan 17 Kasım 2017 16:25

    Madem suçsuz suçlu gibi şirket niye cezalandırıldı. Batma noktasına getirildi. Re suçlu ise devlet diğer şirketler gibi niye ek koymadı. Bunun hesabını vermeli yetkililer.

  • önder bozgöz17 Kasım 2017 10:24

    aklandı şimdi gerçek fetöcüler hesap verecek

  • Mehmet topal16 Kasım 2017 23:21

    Hisse acilacakmi simdi ne dersiniz.

  • fatih yasar eray16 Kasım 2017 22:20

    Ee ne olacak şimdi halka açık şirket ya kamil karakaş masum ise 2012 de halka açilmis 2.50 spk hisse fiyatini onaylamis 7 şubat 2017 tahta kot disi birakildiginda hisse 0.44 biri anlatsin kucuk yatirimcinin gunahi ne idi bu isin sonu ne olacak tahta acilirmi bir daha bu isi bu hallere getirenler bize ne hesap verecek hadi bir allah kulu yetkili bizlere bir seyler anlatsin koca sirket batma noktasina getirildi calisanlari paydaslari dusunulmedi yazik hemde çok yazik

  • çok komik16 Kasım 2017 22:14

    acınacak halimize güleriz olduk adam iftira atıyor resmen birileride 4 şahit istemeden yargılıyor. ne diyelimm..