BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemIrkçı Wilders'tan skandal paylaşım----

Irkçı Wilders'tan skandal paylaşım

Irkçı Wilders'tan skandal paylaşım
09 Temmuz 2022 - 18:09 www.finansgundem.com

İslam'a ve Hz. Muhammed'e yönelik nefret söylemleriyle sıkça gündeme gelen Hollandalı aşırı sağcı lider Geert Wilders, skandallarına bir yenisini daha ekledi. Wilders, Kurban Bayramı ile ilgili tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

Nisan ayında İslam'a ve Hz. Muhammed'e yönelik nefret söylemleri nedeniyle Twitter hesabı askıya alınan Hollandalı aşırı sağcı lider Geert Wilders, büyük bir skandala daha imza attı.

Twitter'da 1 milyon takipçisi bulunan Wilders, Kurban Bayramı ile ilgili tepki çeken bir paylaşım yaptı. Kurban kesim anına ait bir görüntüyü paylaşan Wilders, tweetinde "Mide bulandırıcı İslam geleneğini yasaklayın" ifadesini kullandı.

Wilders'ın skandal paylaşımı sosyal medyada büyük tepki çekti. Birçok kullanıcı yaptıkları paylaşımlarda Wilders'a ateş püskürdü. Twitter üzerinden yapılan paylaşımlarda "Hollandalı aşırı sağcı siyasetçi Geert Wilders Müslümanlara karşı nefret kustu", "İslam düşmanı Wilders'tan yeni skandal" gibi ifadeler yer aldı.

15 Temmuz darbe girişimini savunmuştu

İslamofobik ve ırkçı açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Wilders, paylaşımlarında sık sık Türkiye'yi hedef alıyor. Geert Wilders, daha önce de Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Türkiye'nin NATO'dan atılması çağrısında bulunmuştu.

Irkçı Wilders, 15 Temmuz hain darbe girişimini de savunmuştu. "Türkiye'de yaşanan darbe girişiminin başarısız olmasına üzüldüm" demişti.

Aşırı sağcı lider Wilders'in cezası onandı

 

Türk düşmanı Wilders'ten skandal seçim vaadi!

 

Hollanda'da aşırı sağcı Wilders'in sosyal medya hesabı donduruldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)