BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİran'dan Türkiye'ye sürpriz teklif----

İran'dan Türkiye'ye sürpriz teklif

İran'dan Türkiye'ye sürpriz teklif
26 Mayıs 2013 - 17:52 www.finansgundem.com

İran'ın Ankara Büyükelçisi Ali Rıza Bigdeli, Suriye ile ilgili ilişkilere yeni bir teklifle geldi

İran'ın Ankara Büyükelçisi Ali Rıza Bigdeli, Türkiye ile Suriye arasındaki ilişkilerin düzeltilmesinin Suriye'deki çatışmaların sona ermesi adına önemli bir faktör olduğunu belirterek arabuluculuk teklif etti.Bigdeli, "Ankara ile Şam arasındaki ilişkinin yeninden kurulması Suriye'deki krizin çözülmesinde etkili olabilir. Eğer gerekirse İran bu noktada arabuluculuk yapabilir" dedi.
Tahran ve Ankara'nın Suriye konusundaki tavrının altını çizen Bigdeli, "Hem İran hem de Türkiye Suriye'de istikrar istiyor. Ancak bu iki ülkenin metotları farklı" dedi.
Bigdeli tüm aktörlerin Suriye'ki çatışmanın taraflarını müzakere masasına oturup meseleyi demokratik yollardan çözmeye ikna etmesi gerektiğini, aksi takdirde çatışmaların süreceğini de sözlerine ekledi.
İranlı diplomat, "Eğer İran ve Türkiye eşgüdümlü olarak çalışır ve Suriye sorununun taraflarını müzakere masasına getirirse, krize uzun vadeli bir çözüm bulunabilir" diye konuştu.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)