BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİran’da Türkiye lehine slogan----

İran’da Türkiye lehine slogan

İran’da Türkiye lehine slogan
17 Aralık 2016 - 12:11 www.finansgundem.com

İran’daki iki maçta Tahran’ı şoke eden sloganlar atıldı. Taraftarlar birinde Türkiye lehini bağırdı, diğerinde Halep’teki katliamlar protesto edildi.

İran'ın Huzistan eyaletine bağlı Ahvaz kentinde düzenlenen bir futbol müsabakası sırasında taraftarlar, Halep'teki katliamları protesto ederek, Beşşar Esed aleyhinde sloganlar attı.
Sivil aktivistler tarafından sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaşılan görüntülerde, Ahvaz'daki El-Gadir Stadyumu'nda düzenlenen bir futbol müsabakası sırasında Fulad takımı taraftarlarının Esad rejimi aleyhinde sloganlar atması yer alıyor.

Ahvazlı taraftarlar, Arapça olarak "Halep yok olmakta" ve "Ey Halep hepimiz seninleyiz" yazılı pankartlarla geldikleri stadyumda "Ey Beşşar Suriye'den defol" şeklinde sloganlar attı.

Öte yandan, İran devlet televizyonu tarafından canlı yayınlanan Tebriz takımı Traktorsazi ile Sepahan arasındaki müsabaka esnasında Tebrizli taraftarların Türkiye lehinde sloganlar atmasından sonra yayının kesildiği belirtildi. 

 

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Muzaffer17 Aralık 2016 21:41

    Anlamadan okumadan yorum yapmışsınız, adamlar bizim lehimize slogan atmış..bizi savunmuş..demekki gecde olsa uyanacak birileri var içlerinde..

  • Ahmet istanbul17 Aralık 2016 18:36

    İran halkı yarın gelipte biz. Müslüman bir devletiz deme hakkını kaybettiniz bu kafayla sizden hiç bir şey olmaz ne yaptığınız belli ne de ne yapacağınız bu nasıl bir ülke yazık liderleriniz her halde kuş beyinli olsa gerek

  • Ibrahim ozyol17 Aralık 2016 14:57

    Siz nasıl bir müslüman siniz sizin muslumanlikla alakaniz yok esad 600000 kisiyi öldürdü daha onu destekliyorsunuz siz müslüman olamazsiniz ya yahudi yada Ermeni olursunuz