BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİran Savunma Bakanı: Düzenli olarak füze denemeleri yapıyoruz----

İran Savunma Bakanı: Düzenli olarak füze denemeleri yapıyoruz

İran Savunma Bakanı: Düzenli olarak füze denemeleri yapıyoruz
02 Ağustos 2019 - 08:19 www.finansgundem.com

İran Savunma Bakanı Tuğgeneral Amir Hatami, İran Silahlı Kuvvetleri’nin, füze denemeleri de dâhil olmak üzere düzenli ve plana uygun olarak faaliyetlerini yürüttüğünü çıkladı.

Press TV’de yer alan habere göre, bunların dünya çapında olağan faaliyetler olduğunu vurgulayan Hatami, "Eğer bazı taraflar, olan şeyleri farklı göstermek için bir çeşit medya çalışması yapıyorsa, bunun nedeni kendi belirli amaçlarını sürdürmek içindir.

Silahlı Kuvvetlerimiz, füze denemeleri de dâhil olmak üzere, faaliyetlerini tamamıyla düzenli olarak yürütüyorlar" ifadelerini kullandı. 

Ayrıca, Hatami, araştırma çalışmalarının da düzenli olarak planlanıp, yürütüldüğünü belirtti. 
 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gemuh7904 Ağustos 2019 01:39

    ne güzel işte . Kendilerini büyük sanıp  hala abdnin köpekliğini yapan İngilizler gibi davranacak değil sonuçta , elbette kendini savunmak elinden geleni yapmaya çalışacak.Bazı sığırlar saldırgan vs diyor da , saldırmaya niyeti olsa zaten bugünü beklemezdi."Isıracak köpek havlamaz" demiş atalarımız.abdnin tek başına iran'a girmeye bir tarafı yetmez.O şu anda,dünya liderliğini kaybetmeme peşinde zaten.Kaybederse , karşılıksız bastığı o dolarlar ancak tuvalet kağıdı olup herkesin elinde patlayacak ama bundan daha önemlisi,abd diye , Dünya'nın 1 nolu terörist ülkesi yok olmuş olacak,tez zamanda inşallah ,kurulması da,liderlik sürecinde de kanla beslenen bu asalaktan umarım Dünya 1 an önce kurtulur yoksa kan dökülmeye devam edecek hem de çok fazla