BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİran Dışişleri Bakanı Zarif Türkiye'ye gelecek----

İran Dışişleri Bakanı Zarif Türkiye'ye gelecek

İran Dışişleri Bakanı Zarif Türkiye'ye gelecek
27 Ocak 2021 - 15:32 www.finansgundem.com

İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, '6'lı işbirliği platformu' kapsamında cuma günü Türkiye'yi ziyaret etmesi bekleniyor.

Karabağinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı ilham Aliyev'in önerisiyle barışı ve refahı için planlanan '6'lı işbirliği platformu' için diplomasi trafiği sürüyor.

Bölge ülkelerinden İran da işbirliğine yönelik adım attı. Önce Azerbaycan'ı ziyaret eden İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, ardından ikinci durağı Rusya'ya geçti.

TÜRKİYE'Yİ ZİYARET EDECEK

İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, '6'lı işbirliği platformu' yürüttüğü diplomasi trafiğini sürdürüyor. Azerbaycan temaslarının ardından Rusya'ya geçen Zarif'in, cuma günü de Türkiye'yi ziyaret etmesi bekleniyor. Cevad Zarif Moskova'daki temaslarının ardından Ermenistan, Gürcistan ve Türkiye'yi ziyaret edecek.

Konuya boyama önemli bir toplantı da bugün gerçekleşecek. Rusya, Ermenistan ve Azerbaycan'ın başbakan yardımcıları Güney Kafkasya'daki ulaşım bağlantılarının inşasını görüşmek üzere Moskova'da bir araya gelecek. "6'lı işbirliği platformu" ile güvenlik ve istikrarın cezası, ulaşım ve enerji Söylenmek üzere işbirliği yapmak amaçlanıyor.

Komplo teorilerine Bill Gates'ten yanıt yanıt

 

Akbank, Bloomberg Cinsiyet Eşitliği'nde yerini aldı!

 

S & P'den ülkelere kötü haber: Notlar düşecek

 

Bu besinleri yarardan çok zarar veriyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)