BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİran dini lideri Hamaney: Büyük değişimler gerçekleşecek----

İran dini lideri Hamaney: Büyük değişimler gerçekleşecek

İran dini lideri Hamaney: Büyük değişimler gerçekleşecek
08 Ocak 2020 - 10:58 www.finansgundem.com

İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun ABD'nin Irak'taki Ayn el-Esed hava üssünü vurması sonrasında Hamaney, İran devlet televizyonunda açıklamalarda bulundu.

İşte Hamaney'in açıklamalarından satır başları:

Bugün de gördüğümüz gibi büyük bir şey yaşandı aslında bu bir devrim gibi nitelendirilebilir. Dünyayı sarstı tarihi değiştirdi diyebiliriz. Bölgedeki tarihi de değiştirdi. Bu perspektiften buna bakmalıyız. Bizim yüce bir yardıma ihtiyacımız var diyebiliriz.

"BÜYÜK DEĞİŞİMLER GERÇEKLEŞECEK"

Dünyanın en büyük askeri gücüne sahibiz. Sadece askeri güce sahip değiliz. Halkta da ekipmanlar var. Bunu kullanabilirler. Aynı zamanda bir inanca da bağlılar. Bir şeyler daha ileriye gidebilir. Dünyanın gidişatı değişti. Büyük değişimler gerçekleşecek. Asıl olan şey inanç içinde yaşamaya devam etmek.

"UMUYORUZ ASKERİ GÜCE BAŞVURULMAZ"

Umuyoruz ki askeri güce başvurulmaz ama dini prensiplerden de yola çıkarak gençlik de kültürel bölgeler de bu şekilde düşünüyor. Gözlerimizin önünde gerçekleşen bu durumdan sonra bir ders aldık diyebiliriz. Ve bugün inancı sağlam insanlarımızın çokluğu ile birlikte bugünkü durumda memnuniyetsiz değiliz ama dikkatli olmalıyız. Doğru yolda ilerlemeye devam etmeliyiz.

"SÜLEYMANİ CESUR BİR ADAMDI"

Süleymani cesur bir adamdı. Aynı zamanda bilge bir adamdı.Sadece cesur değildi. Bazı insanlar bilgilidir ancak bunları hayata geçirecek cesarete sahip değildirler. Süleymani hem cesur bir adamdı ve aynı anda bileğe bir şahsiyetti.

Kendisi ve tüm askerleri cesur bilge ve tedbirliydiler.Her zaman yaptıklarında bir mantık vardı. Ve bu cesaret ve bu temkin sadece askeri cephe alanında kullanılmadı siyasi alanda da kullanıldı.

Siyasi cephedeki siyasetçilerimize de bunu aktardı. Kendisi hem siyasi arenada cesurdu. Söyledikleri etkiliydi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)