BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaiPhone'da ofis derdi sona erdi----

iPhone'da ofis derdi sona erdi

iPhone'da ofis derdi sona erdi
14 Haziran 2013 - 14:44 www.finansgundem.com

Microsoft iPhone kullanıcıları için Office 365 uygulamasını dün yayınladı.

Microsoft uzun süredir beklenen iPhone için Office 365 uygulamasını iTunes App Store’da yayınladı. Ücretsiz olarak indirilebilen uygılamayı kullanmak için aktif bir Office 365 aboneliğine sahip olmak şart. Uygulamanın Microsoft tarafından yayınlanan ekran görüntülerine bakıldığı zaman ise Word, Excel ve PowerPoint’i destekleyen uygulamanın şık tasarımı dikkat çekiyor.

Office Mobile’ın iPhone’un ekranına tamamen uyumlu hale getirildiği görülürken, bulut entegrasyonu sayesinde SkyDrive ve SharePoint’te saklanan dökümanları görüntüleyip düzenlemek de mümkün oluyor. Kullanıcılar mobil ortamda düzenledikleri belgelerin orijinal formatını muhafaza edebiliyor. Office Mobile uygulaması bir bulut uygulaması olmasına rağmen, kullanıcılar çevrim dışı oldukları zamanlarda da belgeleri düzenleyebiliyor. Düzenlenen bu belgeler çevrim içi olunduğunda eş zamanlanıyor. Uygulama aracılığıyla oluşturulan belgeler sosyal ortamlarda da paylaşılabiliyor. Uygulama şu an için Türkiye App Store’da yayınlanmış değil.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)