BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaiPhone 6 bu mu?----

iPhone 6 bu mu?

iPhone 6 bu mu?
28 Şubat 2013 - 14:19 www.finansgundem.com

Apple yeni modellerine hazırlanırken, tasarım dünyasında öneriler de gelmeye başladı

Apple son modeli iPhone 5’i  beş ay önce piyasaya sürse de teknoloji dünyası şimdiden yeni akıllı telefon ve tabletlere yönelik tasarımlar yapmaya başladı. 
Kanadalı bir tasarımcı Peter Zigich kendi sitesinde iPhone 6 ve iPad’in yeni modeli için olabilecek konseptleri çizdi. 
Apple’ın merakla beklenen yeni modelleri için iPhone’lardaki anasayfa tuşunu ekranın altında kaldırıp, telefonun yan tarafına taşıdı. 
Tasarımcı yeni modelin iPhone 5 ile aynı kalınlıkta olacağını ve anasayfa tuşunu ekranın iki tarafında yer alabileceğine işaret etti. 
iPHONE MİNİ
Zigich son aylarda sıkça konuşulan ucuz iPhone modelinin adının iPhone Mini olacağını ve daha küçük ve ucuz bir tasarım olarak satılacağını belirtti. 
Apple’in ucuz ve plastik kasalı bir modelle gelişmekte olan ülkelerdeki Android işletim sistemini kullanan rakiplerinin hakimiyetine son vermek istediği daha önce gündeme gelmişti.
Ancak Zigich’in tasarımında yeni modelin iddia edildiği gibi plastik kasalı değil diğer iPhone’lar gibi metal kasalı olduğu görülüyor.
TABLET TELEFON
Bunlara ek olarak Apple henüz bir tablet telefon modeli üzerine çalıştığını açıklamasa da tasarımcının çizimlerinde tablet bilgisayar ile telefon arasında kalan bir modelin de olduğu görüldü.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)