BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİOSİD üyeleri Bülent Tüfenkci ile ticareti konuştu----

İOSİD üyeleri Bülent Tüfenkci ile ticareti konuştu

İOSİD üyeleri Bülent Tüfenkci ile ticareti konuştu
28 Aralık 2020 - 10:15 www.finansgundem.com

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, İkitelli Organize Sanayicileri Ve İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği online “Ticaret Buluşmaları” programına konuk oldu.

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İkitelli Organize Sanayicileri Ve İş İnsanları Derneği (İOSİD) tarafından düzenlenen “Ticaret Buluşmaları”nın konuğu oldu.

Bülent Tüfenkci ile İOSİD üyesi iş adamları, sanayici ve STK başkanlarının katılımıyla hafta sonu gerçekleştirilen programda iş dünyasının sorunları konuşuldu.

Son derece aktif geçen online etkinliğe yönelik yapılan dernek açıklamasında, “64. ve 65. Dönem Gümrük ve Ticaret Bakanı, Ak Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili Sayın Bülent Tüfenkci ve iş dünyasının önde gelen STK başkanlarının ve sanayicilerinin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz Ticari Buluşmalar ve Ticaret toplantımızda sanayicilerimizin sorunlarını dile getirdik. Sayın Bakanımıza teşriflerinden dolayı şükranlarımızı sunarız” denildi.

Tüfenkci de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İkitelli Organize Sanayicileri Ve İş İnsanları Derneği (İOSİD) üyesi iş insanlarıyla, 'Ticaret Buluşmaları' programı kapsamında, online olarak bir araya geldik ve verimli bir istişare gerçekleştirdik. İOSİD Başkanı Ahmet Akkaya ve iş insanlarımıza katkıları için teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

Teknik iflastaki şirketleri kurtarma düzenlemesi

Muhasebecinin ihmali 55 milyona patladı!

Trump imzaladı! ABD'de işsizlik yardımları kurtuldu

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)