BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere'den teröristleri parasız bırakma çağrısı----

İngiltere'den teröristleri parasız bırakma çağrısı

İngiltere'den teröristleri parasız bırakma çağrısı
29 Ekim 2022 - 22:49 www.finansgundem.com

İngiltere Dışişleri Bakanı Cleverly, teröristlerin para kaynaklarını engellemek için birlikte çalışılması gerektiğini açıkladı.

İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly, Mumbai kentinde 2008’de düzenlenen terör saldırılarında hayatını kaybedenleri anmak için düzenlenen törene katıldı.

Cleverly, törende, ülkelerin ölümcül saldırıları önlemek için teröristleri finansmandan mahrum etmek üzere birlikte çalışması gerektiğini vurgulayarak, “Bu sabah bize terörün insani bedelini ve küresel etkisini anımsattı. (Terörü) Bozguna uğratmak için neden birlik içinde ve kararlı olmamız gerektiğini anımsattı.” ifadelerini kullandı.

Saldırılarda hayatını kaybedenlerin arasında 3 İngiltere vatandaşının da olduğunu anımsatan Cleverly, İngiliz hükümeti adına bu kişileri de andığını belirtti.

Örgütlerin, terör saldırıları düzenlemeleri, ağlarını sürdürmeleri ve yeni üyeler toplamaları için finansman gerektiğine atıfta bulunan Cleverly, finansmandan mahrum bırakmanın onlara karşı en etkili yöntemlerden biri olduğunu söyledi.

Birleşmiş Milletler (BM) Terörle Mücadele Komitesinin iki gün süren toplantıları Mumbai ve Delhi’de düzenlendi.

Hindistan’ın Maharaştra eyaletinin başkenti Mumbai’de 26 Kasım 2008’de düzenlenen ve 29 Kasım’da sona eren terör saldırılarında 166 kişi hayatını kaybetmiş, 300’den fazla kişi yaralanmıştı. 

BM'den Çin'e 'terörle mücadele' uyarısı

 

ABD'li yetkiliden terörle mücadele için 2 ülkeye ziyaret

 

NATO: Türkiye terörle mücadelede çok önemli bir müttefik

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)