BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere'de yaklaşık 18 bin kişi kanserden ölebilir----

İngiltere'de yaklaşık 18 bin kişi kanserden ölebilir

İngiltere'de yaklaşık 18 bin kişi kanserden ölebilir
01 Mayıs 2020 - 12:14 www.finansgundem.com

Her saat dünya genelinde bilançosu ağırlaşan korona virüs, farklı hastalıkları da tetikliyor. İngiltere'de koronadan sonra kanser alarmı verildi. Uzmanların araştırmasına göre 18 bin kişiye yakın insan da kanserden hayatını kaybedebilir.

Dünyayı etlkisi altına alan korona virüs salgınından etkilenen ülkelerin başında gelen İngiltere’de korona virüs (Kovid-19) nedeniyle sağlık hizmetlerinin askıya alınması sonucu ülke genelinde yaklaşık 18 bin kanser hastasının ölebileceği belirtildi.

Korona virüs salgınından etkilenen ülkelerin başında gelen İngiltere’de koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle sağlık hizmetleri çöktü.

Ülkede korona virüs salgının ardından kanser hastaları için alarm verildi. İngiliz kanser uzmanları, ülkede yeni teşhis edilen 6 bin 270 kanser hastasının korona tedavisine öncelik verilmesine bağlı olarak gelecek 12 ay içerisinde ölebileceğini ve ülkedeki tüm kanser hastaları dikkate alındığında bu sayının 17 bin 915’e ulaşabileceği konusunda uyardı.

Araştırmacılar, bazı ölümlerin kanserli kişilerin korona virüse yakalanması sonucu gerçekleşeceğini, bazılarının ise tanı konulmakta geç kalınması veya kemoterapi gibi geciken tedaviler sonucu yaşanacağını öngörüyor.

Çin'de müze ve parklar yeniden açıldı

Rusya’da 7 bin 933 yeni koronavirüs vakası

Kovidli hastaların yüzde 90'ı 25-50 yaş aralığında

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)