BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere'de vaka sayıları azalmaya devam ediyor----

İngiltere'de vaka sayıları azalmaya devam ediyor

İngiltere'de vaka sayıları azalmaya devam ediyor
06 Nisan 2021 - 21:33 www.finansgundem.com

İngiltere'de Kovid-19 salgınında son 24 saatte 2 bin 379 vakanın tespit edilmesi ile toplam vaka sayısı 4 milyon 364 bin 529'a yükseldi. Günlük vaka ve can kaybı azalmaya devam etti.

İngiltere Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte 2 bin 379 vaka kaydedildi, toplam vaka sayısı ise 4 milyon 364 bin 529'a yükseldi.

Ülkede son 24 saat içinde 20 kişinin hayatını kaybetmesi ile toplam can kaybı 126 bin 882'ye yükseldi.

Ülkede Kovid-19'a bağlı günlük vaka sayısı ve can kaybında düşüş devam etti.

OCAK AYINDAN BU YANA EN DÜŞÜK AŞI DOZU UYGULANDI

İngiltere'de ocaktan beri Kovid-19 aşı dozlarının en düşük seviyeye ulaştığı belirtildi.Dün yapılan aşılamalar ile 40 bin 744 kişi aşının ilk dozunu aldı, 64 bin 590 kişi de aşının ikinci dozunu aldı.

Sağlık Bakanlığı, toplamda 31 milyon 622 bin 367 kişinin aşının ilk dozunu aldığını belirterek, 5 milyon 496 bin 716 kişinin ise aşının her iki dozunu aldığını açıkladı.

Sağlık Bakanı Matt Hancock sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı açıklamada, aşı olan herkese teşekkür ederek, "İngiltere genelinde her 5 yetişkinden 3'ünün aşılanmış olması harika bir haber. Ulusal çabamızla büyük adımlar atıyoruz" dedi.

"AŞI OLMAK ANAHTARDIR"

AstraZeneca aşısının kan pıhtılaşmasına neden olduğu endişelerine yönelik açıklama yapan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, aşı olmanın "anahtar şey" olduğunu ve İngiltere İlaç ve Sağlık Ürünleri Düzenleme Kurumu’nun (MHRA) aşıyı yapmaya devam etmeyi önerdiğini belirtti. Johnson, aşı için davet edilen kişilerin aşı olmaları gerektiğinin de altını çizdi.

MHRA, geçtiğimiz günlerde AstraZeneca aşısının faydalarının zararlarından daha fazla olduğunu belirtmişti. Avrupa İlaç Ajansı'nın (EMA) güvenlik Komitesi ise AstraZeneca aşısının nadir görülen kan pıhtılaşma vakalarını inceleme başlattı.

İngiltere, Türkiye'den gelen yolcular için şartları değiştirdi

 

İngiltere, ikinci normalleşme aşamasına geçiyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bravo07 Nisan 2021 10:01

    Eee kardeşim düzen var, adalet var, sistem var. Herkes kendi görevini yapıyor. Yancı, yandaş yok, tehdit eden yok, yozlaşmış bürokrasi,iş ve siyaset dünyası yok  hesap vermek zorunda herkes dimi. Böyle olunca Yeni eski İngiltere diye bir şey yok.