BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİngiltere'de Müslümanlara ırkçı saldırı----

İngiltere'de Müslümanlara ırkçı saldırı

İngiltere'de Müslümanlara ırkçı saldırı
26 Haziran 2013 - 16:25 www.finansgundem.com

İngiltere'nin Worcestershire kentinde inşası süren bir camiye ırkçı saldırı düzenlendi.

Avrupa’da İslam karşıtlığının arttığına dair endişeler ne yazık ki haklı çıkıyor. Son zamanlarda Müslümanlara yönelik saldırıların artması da bu durumun en belirgin kanıtı olarak yorumlanıyor.
SON SALDIRI İNGİLTERE'DE
İngiltere’nin batısındaki Worcestershire kentinde bir cami yapılan ırkçı saldırıya hedef oldu. En son Fransa’da Müslüman bir kadın 2 ırkçı tarafından feci şekilde dövülmüş ve hamile kadın bebeğini kaybetmişti.
Worcestershire kentinde inşası süren bir camiye ırkçı saldırı düzenlendi. Kimliği belirsiz kişiler inşaat alanına zorla girdi, caminin pencerelerine ve duvarlara gamalı haçlar ve ırkçı örgüt sembolleri çizdi.
Cami yetkilisi, inşaat alanından bazı malzemelerin de çalındığını söyledi.
Geçen ay Londra’nın güneydoğusundaki Woolwich’de İngiliz askerin 2 Kenyalı Müslüman tarafından öldürülmesi, ülkede camilere saldırıları ve ırkçı gösterileri tetiklemişti.
Avrupa’da İslam karşıtlığı tehlikesinin en vahim göstergesi ise Fransa’da Müslüman bir kadının uğradığı saldırı olmuştu. Paris’te 2 ırkçı şahıs, Müslüman kadını feci şekilde dövmüş ve karnındaki bebeğin ölümüne sebep olmuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)