BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere'de izolasyon ihlaline 100 bin TL ceza----

İngiltere'de izolasyon ihlaline 100 bin TL ceza

İngiltere'de izolasyon ihlaline 100 bin TL ceza
28 Eylül 2020 - 11:25 www.finansgundem.com

İngiltere korona virüs tedbirlerinde sertleşiyor. İzolasyon kurallarını ihlâl edenler 10.000 sterline kadar para cezalarıyla karşılaşacak

İngiltere'de bugünden itibaren yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle korona virüs testi pozitif çıkan ve kendilerini izole etmeleri istenen kişiler izolasyon kurallarını art arda çiğnemeleri durumunda 10.000 sterlin (yaklaşık 97.616 TL) para cezasına çarptırılabilecek.

Korona virüs takip sistemi tarafından virüse yakalanmış kişilerle yakın temasta bulunduğu belirlenenlerin de kendilerini izole etmeleri gerekiyor. Bu kişiler de izolasyon kurallarını ihlâl ederse 10.000 sterlinlik ceza ile karşı karşıya kalabilecek.

İlk ihlâlde 1000 sterlinlik ceza öngörülürken, ihlâllerin tekrarlanması durumunda ceza tutarı 10.000 sterline kadar çıkacak.

Yeni düzenlemelere göre kendilerini izole etmesi istenen kişiler düşük gelir grubundan ise 500 sterlin tutarındaki tek seferlik devlet desteğinden faydalanabilecekler.

Birleşik Krallık hükümeti, yeni düzenlemelerin İngiltere dışında İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda idareleri tarafından da benimsenmesini umuyor.

BBC'ye konuşan Sağlık Bakanı Matt Hancock, herkesin kurallara uyması durumunda ülke genelini kapsayan sokağa çıkma kısıtlamalarına ihtiyaç olmayacağını ifade etti.

HES kodu'nun ardından şimdi de ‘elektronik bileklik’



YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)