BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro Ekonomiİngiltere'de Hazine yetkilileri vergi artırımı için bastırıyorlar----

İngiltere'de Hazine yetkilileri vergi artırımı için bastırıyorlar

İngiltere'de Hazine yetkilileri vergi artırımı için bastırıyorlar
31 Ağustos 2020 - 10:00 www.finansgundem.com

İngiltere Hazine Bakanlığı uzmanları, vergilerde ciddi bir artırıma gidilmesi için bastırıyorlar bütçe açığının aşağı çekilmesi için vergi gelirlerinin artırılması isteniyor

İngiltere Hazine Bakanlığı uzmanları, vergilerde ciddi bir artırıma gidilmesi için bastırıyorlar. Artan bütçe açığının aşağı çekilmesi için vergi gelirlerinin en az 20 milyar GBP artırılması isteniyor. 

Telegraph gazetesinin hafta sonu verdiği habere göre, gelir vergisinin yanı sıra sermaye kazancı vergilerinde de ayarlamaya gidilmesi, akaryakıttan alınan verginin yükseltilmesi ve emeklilikte sağlanan vergi avantajlarının azaltılmasını tartışan Hazine uzmanları, online satış vergisi uygulanmasını öneriyorlar.

Times'ın haberine göre de sermaye kazançlarından ve şirket karlarından alınan verginin artırılması Hazine Bakanı Rishi Sunak'ın Kasım ayında açıklayacağı bütçede yer alması bekleniyor. Bu habere göre Kurumlar Vergisi oranı yüzde 19'dan yüzde 24'e yükseltilecek.

Hazine'den 3 milyar dolarlık tahvil ihracı

 

Hazine 547.5 milyon liralık kira sertifikası ihracı etti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)