BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasaİngiltere 'vergi cennetleri'ne savaş açtı----

İngiltere 'vergi cennetleri'ne savaş açtı

İngiltere 'vergi cennetleri'ne savaş açtı
02 Mayıs 2013 - 08:24 www.finansgundem.com

İngiliz hükümeti vergi cennetlerine karşı önlemlerini artırma kararı aldı

İngiliz hükümeti deniz aşırı bölgeleri ile vergi kaçırmaları konusunda yeni düzenlemeler getirilmesine yönelik anlaşma sağladı.
İngiltere Hazine Bakanı George Osborne varılan anlaşmanın uluslararası şeffaflık açısından önemli bir değişim olduğunu ve insanların paralarını yurtdışında saklayarak vergi kaçırmalarını daha zor hale getireceğini belirtti.
Osborne, konuya ilişkin açıklamasında "Şimdi umuyorum ki diğer hükümetler de bizlerin arasındaki anlaşmayı takip edecek ve bu yeni şeffaflık seviyesi konusunda taahhütlerde bulunacak ve varlıklarını saklayarak vergiden kaçınmak isteyenlerle mücadeleye katılacaktır" dedi.
Perşembe günü varılan anlaşmanın anlamı İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya ve İspanya vergi mükelleflerinin bankacılık hesapları konusunda daha üst düzeyde bilgilendirme sağlamaları ve bu bilgilerin, isim, adresi doğum tarihi, hesap numaraları ve bu hesaplara girip çıkan paranın bilgileri gibi unsurları içermesini ifade ediyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)