BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere, sağlık çalışanlarına aşı şartını kaldırıyor----

İngiltere, sağlık çalışanlarına aşı şartını kaldırıyor

İngiltere, sağlık çalışanlarına aşı şartını kaldırıyor
02 Şubat 2022 - 11:18 www.finansgundem.com

İngiltere hükümeti, Ulusal Sağlık Hizmetleri (NHS) ve ön saflardaki sosyal bakım çalışanları için zorunlu korona virüs aşı şartının kaldırılacağını açıkladı.

Bloomberg haber ajansının aktardığına göre, Sağlık Bakanı Sajid Javid Pazartesi günü parlamentoda yaptığı açıklamada, daha bulaşıcı olan ancak daha hafif semptomlarla sonuçlanan Omikron varyantının, eski varyant Delta’yı geçerek risk dengesini değiştirmesinin ardından tartışmalı politikanın kaldırılması için iki haftalık bir istişare başlatacağını söyledi.

Javid milletvekillerine hitaben yaptığı konuşmada, “Kovid-19’a karşı uygulanan aşılar, hala en iyi savunma hattımız olmaya devam ederken, yasalar yoluyla zorunlu kılınan aşıların, artık uygun olmadığını düşünüyorum” dedi.

Alman Haber Ajansı DPA’nın dünkü haberine göre, söz konusu bu değişiklik, önemli düzeyde personel eksikliği nedeniyle tüm dünyayı etkisi altına salgın sırasında oluşan hasta bekleme listeleriyle başa çıkmakta zorlanan hastaneler üzerindeki daha fazla baskının önlenmesine yardımcı olacak.

Omikron’a yakalanan Prof. Kurugöl: AVM'lere aşı şartı getirilmeli!

 

İngiltere'den radikal korona virüs kararları

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)