BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere pazarı Türk CEO’ya emanet----

İngiltere pazarı Türk CEO’ya emanet

İngiltere pazarı Türk CEO’ya emanet
06 Eylül 2018 - 15:23 www.finansgundem.com

Atasun Optik CEO’su Onur Köksal, grubun İngiltere CEO’su olarak atandı.

Kuruluşundan bu yana Atasun Optik bünyesinde önce CFO ardından da CEO olarak görev alan Onur Köksal, 1 Ekim 2018 tarihinden itibaren görevine GrandVision’ın en büyük pazarlarından biri olan İngiltere’nin CEO’su olarak devam edecek.  Optik Perakende sektörünün dünya lideri GrandVision, 44 ülkede 7 binden fazla mağaza ve 35.000’den fazla çalışanı ile hizmet veriyor.

Atasun Optik’in 11 yıllık başarılı büyüme hikayesinde strateji ve hedeflerin oluşturulmasında ve uygulanmasında önemli üst düzey roller alan Onur Köksal, Atasun Optik’in Türkiye’nin önde gelen perakende markalarından biri olması konusunda da önemli projeleri yönetti. 

Atasun Optik Yeni CEO’su Nihat Aydın

Atasun Optik’in GrandVision bünyesindeki hedefleri ve global stratejileri ile paralel olarak yakalamış olduğu başarılı büyüme hikayesinin yeni dönemdeki liderliğini, 2015’ten bu yana Operasyon Direktörü-COO olarak görevini başarıyla sürdüren Nihat Aydın yürütecek. 

Kariyerine 1998 yılında Almanya’da; Buco Waermeaustauscher’da başlayan Nihat Aydın, sırasıyla Rowenta, Elginkan Holding, OSRAM, Unilever ve English Home’da yönetici ve üst düzey pozisyonlarda görev aldı. İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu olan Aydın, Almanca ve İngilizce biliyor. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)