BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere o ülkeye yasağı kaldırıyor----

İngiltere o ülkeye yasağı kaldırıyor

İngiltere o ülkeye yasağı kaldırıyor
27 Temmuz 2017 - 11:14 www.finansgundem.com

İngiltere, Tunus’a yönelik seyahat yasağını kaldırdı.

tunus Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “İngiltere Dışişleri Bakanlığı Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölge Sekreteri Alistair Burt’un Tunus Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Sabri Baştopçu’yu telefonla arayarak İngiltere hükümetinin Tunus’a bir süredir uyguladığı seyahat yasağını kaldırmaya karar verdiğini bildirdi” denildi.

“BU kararın alınmasında ülkede güvenlik alanında büyük ilerleme kaydedilmesinin olduğu” belirtilen açıklamada, Tunus’ta turizm sektörünün desteklenmesinin hedeflendiği kaydedildi. Tunus, yasağın kaldırılması için temaslarını sürdürürken son olarak 3 Mayıs’ta ülkeyi ziyaret eden İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson konunun yeniden gözden geçirileceği sözünü vermişti. 
İngiltere, 26 Haziran Haziran 2015’te Susa sahillerinde meydana gelen ve 30’u İngiliz 38 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı sonrası vatandaşlarına “zorunlu olmayan durumlarda Tunus’a seyahat edilmemesi” uyarısında bulunmuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)