BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasaİngiltere için kötü düşünceler artıyor----

İngiltere için kötü düşünceler artıyor

İngiltere için kötü düşünceler artıyor
28 Kasım 2013 - 07:31 www.finansgundem.com

Ekonomistler, G-7 ülkeleri arasında tüketici ve konut sektöründe en hızlı toparlanma gösteren İngiltere'nin hız kaybedebileceğini söyledi

Ekonomistler, G-7 ülkeleri arasında tüketici ve konut sektöründe en hızlı toparlanma kaydeden İngiltere'de, ihracat büyümesi toparlanmazsa, ilerlemenin yavaşlayacağını söyledi.

İngiltere ekonomisi Eylül'e kadar geçen 3 aylık dönemde, tüketici harcamaları, inşaat ve hisse birikimlerindeki genişlemenin desteğiyle 2 yılın en hızlı büyümesini kaydetti. Diğer taraftan dış ticaret, gayrisafi yurtiçi hasıladan yüzde 0.9 silerek, 2011'in 2. çeyreğinden bu yana en olumsuz katkıya işaret etti.

İngiltere Merkez Bankası Başkanı Mark Carney bu hafta bir yandan ekonominin canlanmasına övgüler düzerken, diğer tarafta Euro Bölgesi'ndeki zayıf büyümenin ihracat görünümü üzerinde baskı oluşturabileceğini ve ekonomideki yeniden dengelenme süreci ve gelişmelerini sınırlayabileceğini not düştü. Yerel talebin bir kısmı, balonlaşma endişelerini tetikleyen konut piyasasındaki canlamadan kaynaklanıyor. Carney bu riskleri bugün Londra'da basın konferansında değerlendirecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)