BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere Harry ve Boris’i konuşuyor! ‘Açaydım kollarımı…’----

İngiltere Harry ve Boris’i konuşuyor! ‘Açaydım kollarımı…’

İngiltere Harry ve Boris’i konuşuyor! ‘Açaydım kollarımı…’
20 Ocak 2020 - 16:33 www.finansgundem.com

Kameralar karşısında verdiği ilginç pozlarla sosyal medyada sık konuşulan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, yine gündem olacak karelere imza attı. Johnson Londra'daki bir etkinlikte Prens Harry 'e doğru kollarını açarak renkli görüntüler sergiledi

İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen Britanya-Afrika yatırım zirvesi renkli görüntülere sahne oldu. 21 Afrika ülkesinin liderlerini ağırlayan Boris Johnson, kürsüde yaptığı konuşmanın ardından zirvenin düzenlendiği alandaki stantları gezdi.

Pavegen şirketinin standını yakından inceleyen Johnson, adımları enerjiye çeviren sistemle ilgili bilgi aldı. Küçük bir test de yapan Johnson havaya zıplarken, kendisini takip eden foto muhabirleri o anları kare kare görüntüledi.

Johnson’ın neşeli hallerinin yanı sıra, Kraliyet unvanı ve görevlerini bırakan Prens Harry de zirvede gözlerin çevrildiği isim oldu.

Başbakan Johnson’la beraber Afrikalı liderleri ağırlayan Prens Harry, ikili görüşmelerde de bulundu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)