BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro Ekonomiİngilizlere ne oluyor----

İngilizlere ne oluyor

İngilizlere ne oluyor
13 Nisan 2013 - 08:47 www.finansgundem.com

Türkiye, doğalgaz haklarını kaptırmamak için Akdeniz’de tetikte.. Ancak İngilizler de devrede…

Rum Fileleftheros gazetesi, “İngilizler... Doğalgaz Oyununa Girmeye Çalışıyorlar” başlıklı haberinde İngilizlerin Doğu Akdeniz’deki doğalgazdan hak talep ettiklerinin resmî açıklamalardan ortaya çıktığını yazdı.
Gazeteye göre, İngiltere Dışişleri Bakanlığı, İngiliz Lordlar Kamarası’nda İngiliz üsleri karasuları içerisinde hidrokarbon araştırmalarının onay yetkisinin Rum yönetiminde mi İngiltere hükümetinde mi olduğu sorusuna “Kıbrıs’taki üslerin karasularında petrol ve doğalgaz aramalarının başlaması ilgili İngiliz makamlarının iznine tabidir.”cevabını verdi.
Gazete, Lort Mankinis’in İngiltere hükümetinden, Rum tarafındaki siyasi ve ekonomik durum ışığı altında doğrudan ticaret ve uçuşlar maksadıyla KKTC’yi geçici olarak tanıma konusunu inceleyip incelemeyeceğini öğrenmek istediğini, ancak hükümet kanadından; İngiltere’nin uluslararası yükümlülükleri nedeniyle KKTC’yi tanımadığı cevabını aldığını da yazdı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)