BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİngiliz turistlere çapkınlık dayağı----

İngiliz turistlere çapkınlık dayağı

İngiliz turistlere çapkınlık dayağı
18 Ağustos 2013 - 14:42 www.finansgundem.com

Her şey iki İngiliz genç kıza dans etme teklifiyle başladı, turistlerin öldüresiye dövüldüğü kavga karakolda bitti

Muğla'nın Fethiye İlçesi Ölüdeniz Beldesi'ndeki bir barda, iki İngiliz genç kıza dans etme teklifinde bulunan ve olumsuz yanıt alınca ısrar eden üç İngiliz genç, bar çalışanları tarafından öldüresiye dövüldü. Dayak yiyen gençler, jandarma karakoluna götürüldü.
Olay, Fethiye İlçesi Ölüdeniz Beldesi Ovacık Caddesi'ndeki bir barda saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Eğlenmek için bara giden üç İngiliz, iddiaya göre iki İngiliz genç kıza dans etme teklifinde bulundu. Genç kızlar teklifi reddedince, üç İngiliz ısrar etmeye başladı. İki kızın rahatsız olduğunu fark eden bar çalışanları, üç genci dışarıya çıkartmak istedi. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşdü. Bar çalışanları, üç İngiliz'i öldüresiye dövdü. Kavga mekanın dışına da taştı. Yerde tekmelenen İngiliz gençler, olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Bu arada, ifadelerinin alınması için jandarma karakoluna davet edilen iki genç kız, gitmek istemeyince jandarma tarafından zorla götürüldü. Çevredekiler, kızlara sert bir şekilde davranıldığını öne sürüp, tepki gösterdi. Taraflar birbirlerinden şikayetçi olurken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kemal18 Ağustos 2013 15:50

    İngiliz kültürü başkadır kırolar, size ne? bardan atarsın olur biter ölümüne dövmek neyin nesi, namus standartları bile yok bu aşkı memnu toplumda.barda çalışanlar kendileri asılır, taciz eder bir şey olmaz, İngiliz kendi vatandaşına asılır dayak yer