BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiliz profesör OmiKron sonuçlarını açıkladı!----

İngiliz profesör OmiKron sonuçlarını açıkladı!

İngiliz profesör OmiKron sonuçlarını açıkladı!
10 Aralık 2021 - 16:07 www.finansgundem.com

Dünya üzerinde 5 milyondan fazla cana mal olan korona virüsün yeni varyantı Omikron ile ilgili İngiltere'den sevindiren bir haber geldi. Profesör Christina Pagel yeni varyant ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

İlk olarak Güney Afrika'da ortaya çıkan koronavirüsün yeni mutasyonu Omikron dünyanın bir numaralı ortak gündemi olmaya devam ediyor.

Kısa sürede dünyaya yayılan yeni varyantı mercek altına alan bilim insanları zamana karşı bir yarış verirken İngiltere'den çok konuşulacak bir Haber geldi.

Ülkenin önde gelen eğitim kurumlarından University College London'da matematikçi olan Profesör Christina Pagel varyant ile ilgili 'geçici iyi haber' başlıklı paylaşımlarda bulundu.

İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, Pagel varyantın ilk ortaya çıktığı bölgedeki vaka sayılarının seyrini mercek altına aldı ve artış hızını geçici bir süreliğine de olsa azaldığı sonucuna ulaştı.

Enfeksiyonların ayın ortasından bu yana günde ortalama yüzde 25 arttığını belirleyen İngiliz profesör, dün 11 bin 703 yeni vaka olduğunu ve günlük enfeksiyonların son dört günde büyüme eğiliminin altında olduğunu açıkladı.

'İlk veriler, bölgedeki artışın yavaşlayabileceğini gösteriyor' diyen Pagel bu sonuçların salgının bazı uzmanların korktuğu kadar büyük olmayacağına işaret ettiği görüşünde.

Omikron ne kadar büyük bir tehdit?

 

Omikron vakaları ay sonunda 1 milyona çıkabilir

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)