BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiİngiliz ordusu Jetpack'i tanıttı----

İngiliz ordusu Jetpack'i tanıttı

İngiliz ordusu Jetpack'i tanıttı
03 Nisan 2019 - 17:43 www.finansgundem.com

İngiltere Savunma Bakanlığı, deniz kuvvetleri mensuplarının 'jetpack' (sırt roketi) kullanmasını değerlendirmeye aldığını duyurdu.

İngiltere Savunma Bakanlığı, deniz kuvvetleri mensuplarının 'jetpack' (sırt roketi) kullanmasını değerlendirmeye aldığını duyurdu. İngiltere ordusu, askerleri kurgu karakter Iron Man (Demir Adam) tipi kostüm ve jetpacklerle donatmayı planlıyor.

İngiltere ordusu, bilim kurgu filmlerini aratmayan bir kostümü tanıttı.

İngiliz basını, 340 bin sterlin (2.5 milyon TL) değerindeki sır roketlerinin kullanılması durumda denizcilerin bir çatışma anında uçarak düşman gemisine saldırı yapmasının mümkün olacağını yazdı.

Projenin ilk denemesini 23 yaşındaki pilot Alex Wilson yaptı

İngiltere Savunma Bakanı Gavin Williamson, yaklaşık 28 kilo ağırlığındaki sırt roketleri hakkında, "Rakiplerimiz oldukça hızlı ilerliyor. Hırslı, cesur ve öncü olmalıyız. Kraliyet Donanması'nın en iyi olduğu zamanlar, yeni teknolojilerin kullanılmaya başlandığı zamanlardır" ifadesini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)