BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiliz milyarderden korona özrü----

İngiliz milyarderden korona özrü

İngiliz milyarderden korona özrü
27 Mart 2020 - 15:21 www.finansgundem.com

Sports Direct'in kurucusu milyarder Mike Ashley İngiltere'de karantina önlemlerine karşı geldiği için özür diledi

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Milyarder Mike Ashley korona virüs önlemleri kapsamında hükümet tarafından şehirlerin kapatılması ve perakende mağazalarının hizmet verememesine ilişkin yaptığı eleştirilerden dolayı özür diledi.

Perakende şirketi Sports Direct’in kurucusu milyarder Mike Ashley İngiliz Hükümeti’nin kararlarına karşı gelerek dükkanlarını açık tutmaya çalışmasıyla hem politikacıların hem de kamuoyunun tepkisini çekti. İngiltere Hükümeti korona virüs önlemleri kapsamında aciliyeti olmayan dükkanların kapatılmasını emrini vermişti.

Ashley Cuma günü yaptığı özür açıklamasında, "Niyetimiz sadece hükümetten bazı mağazalarımızı açık tutup tutmama konusundaki netlik istemekti; onların tavsiyelerine karşı asla davranmayız" ifadelerinde bulundu.

Mike Ashley’nin mağaza zincirleri olan Sports Direct ve Evans Cyles pazartesi günü hükümete yolladığı e-postalarda ertesi gün mağazaların açılıp açılmayacağını sormuştu. Ashley açıklamasında, hükümete yazılan e-postaların "yanlış yargılanmış ve kötü zamanlanmış" olduğunu da sözlerine ekledi.

Boris Johnson'un korona virüs testi pozitif çıktı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)