BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem İngiliz Kraliyet ailesi için 'kemer sıkma' dönemi----

İngiliz Kraliyet ailesi için 'kemer sıkma' dönemi

 İngiliz Kraliyet ailesi için 'kemer sıkma' dönemi
01 Temmuz 2022 - 15:02 www.finansgundem.com

İngiltere'de Kraliçe 2. Elizabeth, 340 milyon sterlin (411 milyon dolar) servetiyle İngiltere'nin en zenginleri listesinde 319. sırada yer alıyor. Ancak tüm bu servete rağmen İngiliz Kraliyet ailesi 'kemer sıkma' dönemine giriyor.

İngiliz Kraliyet ailesinin mali işlerinden sorumlu olan Michael Marshall açıklamasında, korona virüs sonrası hayat normale dönmeye başladıkça Kraliyet ailesinin gelirlerinin de eski haline dönmeye başladığını söyledi.

Buckingham Sarayı - Vikipedi

Geçtiğimiz yıl harcama yüzde 17 artışla 102.4 milyon sterlin (124 milyon dolar) idi. Bunun yüzde 41'i ise Buckingham Sarayı'nda yapılan restorasyon çalışmaları için kullanıldı.

Ancak Kraliçe, korona virüs salgını sırasında yeni bir araba almaktan vazgeçerek, maliyetleri çeşitli şekillerde düşürmeye geçti

İNGİLİZ KRALİYET AİLESİNİN SERVETİ NE KADAR?

Geçtiğimiz yıl bir Kraliyet uzmanı, Kraliçe’nin salgın sırasında insanların yaşadığı zorlulukların farkında olduğunu ve maliyetleri düşürme konusunda elinden geleni yaptığını söyledi.

Ünlü Kraliyet tarihçisi Sir Roy Strong, Elizabeth'i ‘yaratan ve düzelten Kraliçe’ olarak adlandırdı. Strong "Kraliçe asla abartılı olmadı" dedi.

Pandemiden önce Kraliçe'yi aynı kıyafetle birden fazla kez görmek son derece nadirdi. Birçok kişi onun canlı renkli elbiseleri ve paltoları sevdiğini bilse de, aynı kıyafetleri tekrarlayarak sık sık giymiyordu.

Kraliçe Elizabeth, en uzun süre tahtta kalan ikinci monark oldu

 

Kraliçe Elizabeth'den Kim Kardashian'a ret

 

Kraliçe Elizabeth'in tahttaki 70. yılı kutlamalarına damga vuran görüntüler

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)