BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiliz gazetesinden çarpıcı manşet----

İngiliz gazetesinden çarpıcı manşet

İngiliz gazetesinden çarpıcı manşet
03 Haziran 2013 - 13:06 www.finansgundem.com

Guardian’a göre Başbakan Erdoğan’ın hangi projesi yara aldı. İngiliz gazetesi neler yazdı?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Gezi gösterilerine ilişkin sosyal medyaya yönlendirdiği suçlamalar yurt dışında da dikkat çekici bulundu. The Guardian gazetesi, Erdoğan’ın sosyal medya için sarf ettiği “toplumun baş belası” ifadesine vurgu yaptığı haberinde Erdoğan’ın hafta sonunda “başkanlık” projesinin gerçekleşmesi şansına zarar vermiş olabileceğini öne sürdü. İngiliz The Guardian gazetesi, Başbakan Erdoğan’ın hafta sonunda Gezi göstericilerine ve sosyal medyaya yönelik ağır sözlerini yansıttığı haberinde gösterilerin Türkiye’nin 81 ilinin yarısına yayıldığına dikkat çekerken Türk medyasına yapılan eleştirilere de işaret etti.
İFADE ÖZGÜRLÜĞÜNE İLİŞKİN KAYGILAR DEFALARCA DİLE GETİRİLDİ
İnsan hakları örgütlerinin Türkiye’de ifade özgürlüğü eksikliğine ilişkin kaygılarını defalarca dile getirdiklerini kaydeden gazete, Başbakan’ın “kilit siyasi projesinin”, parlamenter sisteminin yerine daha çok başkanlık sistemini benimseyen yeni bir anayasayı geçirmek olduğunu belirterek “Bu hafta sonunda bunun gerçekleştiğini görme şansına zarar vermiş olabilir” yorumunu yaptı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)