BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİngiliz Başbakanı'nın pantolonu Güngören'den----

İngiliz Başbakanı'nın pantolonu Güngören'den

İngiliz Başbakanı'nın pantolonu Güngören'den
19 Aralık 2016 - 16:07 www.finansgundem.com

İngiltere Başbakanı Theresa May'in tartışma yaratan 995 sterlinlik (4380 TL) pantolonunun İstanbul Güngören'de bir deri firmasında üretildiği iddia edildi

İngiltere Başbakanı Theresa May’in bir dergiye verdiği pozlarda dikkat çeken 995 sterlinlik (4380 TL) pantolonunun Türkiye’de yapıldığı ileri sürüldü. İngiliz Mirror Gazetesi’nin haberine göre İngiliz modacı Amanda Wakaley’in imzasını taşıyan pantolon, İstanbul Güngören’de bir fabrikası ve Zeytinburnu’nda bir mağazası bulunan “Pasha” adındaki bir deri firması tarafından üretildi.

May’in pantolonu Eğitim Bakanı Nicky Morgan’ın da tepkisini çekmişti. Morgan, “Bir pantolona bu kadar para harcasaydım seçmenlerimin gözüne bakamazdım” demişti. Ancak Morgan’ın da 950 sterlinlik (4 bin TL) bir deri çantası olduğu ortaya çıkmıştı. (Habertürk)

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Apaci 19 Aralık 2016 19:26

    Apaci baskan cok yasa

  • Bindertli19 Aralık 2016 16:59

    İngiltete kendinğ dünya sahnesdinde gördüğümüz günden beri dünyanın yüzde 80 inğ işal etti buna çinde dahil. Osmanlı ve torunları dahil. Türkiyeden $ la sterlinle faizle kendi dünya sistemleriyle her yıl milyarlatca liramızı alıp götürüyorlar. Bırakta bi PATOL parasınıda onlar bize versin. He he:) :) :) çok büyüküzzz haaa.