BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkING'den mobil şifre kolaylığı----

ING'den mobil şifre kolaylığı

ING'den mobil şifre kolaylığı
14 Nisan 2013 - 13:13 www.finansgundem.com

ING Bank, ING Mobil’de yer alan Cep Şifre ile sektörde ilk defa internet şubesi girişindeki tek kullanımlık şifreyi otomatik hale getirdi

ING Bank, ING Mobil’de yer alan Cep Şifre ile sektörde ilk defa internet şubesi girişindeki tek kullanımlık şifreyi otomatik hale getirirken, tablet ve Cep Şube’ye giriş kolaylaştırıldı. ING Bank, mobil bankacılık aktif kullanıcı sayısı son 1 yılda 9 kat artırdı.
İnternet Şube girişlerinde kullanılan tek kullanımlık şifreye yeni bir bakış açısı getiren yeni uygulama ile müşteriler, kullanıcı kodu ve şifre girişi ardından cihazında internet bağlantısı olması durumunda, akıllı cihazların çoğunda bulunan bildirim özelliği sayesinde, cihazına gelen bildirime olumlu yanıt verdiği anda otomatik olarak ING İnternet Şubesi’ne giriş yapabiliyor.
Müşterinin cihazında internet bağlantısı olmaması durumunda ise, uygulamanın içindeki Cep Şifre menüsüne tıklayıp ekranda beliren şifreyi İnternet Şubesi’ndeki ilgili alana girmesi yeterli oluyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)